SwissConnection
SwissConnection
  • Wat biedt Dimitri?
  • Inspiratie, nieuws & contact

SwissEvents

SwissEvents neemt het totale eventmanagement uit handen. Uw wensen en doelstellingen vertalen wij in een creatief voorstel waarin kleine details groot verschil maken. Uw event zal bijdragen aan uw doelstellingen en uw gasten verrassen. Wij bieden u ruime ervaring in het organiseren van congressen, trendpresentaties, diners, feesten, inspiratiereizen, workshops en trainingen. Of u nu 10 of 3000 relaties wilt uitnodigen.

Een totale belevenis, tot in de puntjes verzorgd. Waarbij wij alles regelen: van het bedenken van het concept tot de totale invulling van uw event (onderhandeling, inkoop, coördinatie van locatie, catering, techniek, entertainment, dagvoorzitter, sprekers, styling, sponsoring, gastenregistratie, etc.)

Op de dag zelf zet het SwissEvents team een fantastisch event voor u neer. U heeft uw handen vrij om aandacht aan uw gasten besteden. U krijgt altijd persoonlijke begeleiding en uitstekend projectmanagement voor een scherpe prijs.

“Het moet op die dag gebeuren. Het kan niet over. Alle ideeën, doelstellingen en verschillende partijen moeten samenkomen op dat moment. Als je daarmee de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de bezoekers weet te overtreffen, is dat elke keer weer een enorme kick.” Dimitri van der Ark, SwissEvents