SwissConnection
SwissConnection
  • Wat biedt Dimitri?
  • Inspiratie, nieuws & contact

Meer SwissServices

Sponsoring Het werven en op originele wijze presenteren van sponsors is een vak apart. Laat het aan SwissServices over en de sponsoring draagt bij aan de begroting van uw event. Niet zo maar sponsoring, SwissServices zoekt altijd naar een invulling die past bij het eventconcept en de gasten verrast.
Biologische ijswagen IJs zoals ijs bedoeld is. Ambachtelijk eerlijk ijs. De mobiele ijscokraam met biologisch kwaliteitsijs van SwissServices luistert uw event niet alleen op een warme zomerdag op!
Cupcakes dames: De dames versieren cupcakes waar u bij staat en hebben zo al menige sponsorstand opgevrolijkt. U kunt uw gasten of kinderen deze vrolijke taartjes ook zelf laten decoreren! Brengt vrolijkheid , interactie en zijn met hun vrolijke uitstraling helemaal hot.
Mobiele barista: De mobiele baristawagen van SwissServices is een klassiek Italiaanse driewieler. Deze echte eyecatcher zorgt voor de heerlijkste espresso, cappuccino en andere koffievarianten voor uw gasten. Kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Altijd een succes.
Locatie voorstellen Met standaard neemt SwissServices geen genoegen. De locatie moet aansluiten op het event thema en bij uw doelgroep. Daarom gaan wij voor bijzondere locaties die normaal gesproken niet worden verhuurd, zoals het Mondriaanmuseum in Amersfoort, een sfeervolle kerk in Zwolle of het Mercedeshoofdkantoor in Utrecht. Altijd passend bij de doelgroep, vernieuwend of gewoon heel praktisch.
Techniek, podiumregie U heeft uw bijeenkomst helemaal zelf geregeld, maar u heeft niet echt verstand van techniek. Geen probleem! SwissServices neemt u de podiumregie graag uit handen, Het team weet precies welke techniek nodig is om het beeld te realiseren wat u voor ogen had.
Entertainment Acrobaten, een harpiste of een dj die de bezoekers van uw event helemaal uit hun dak laat gaan. Een breakdance act, zandkunstenaar, band of zangeres, wij regelen het graag voor u. Goed entertainment maakt het verschil voor uw event. SwissServices komt altijd met verrassende ideeën voor een scherpe prijs.
Sprekers Dankzij een uitgebreid netwerk stelt SwissServices verrassende sprekers voor. Iedere spreker is door SwissServices gescreend en levert gegarandeerd kwaliteit en toegevoegde waarde in aansluiting op het thema van het event.
Mobiele snoepwagen Uit grootmoeders tijd is deze Volkswagenbus in zoete snoepkleuren. Vervang de gewone tafel met lekkers in de pauze door deze mobiele snoepwagen en u draagt bij aan de sfeer. Echt sentiment en bijzondere lekkernijen voor uw event, voor groot en klein.
Bezoekerscoordinatie Van ontvangst, uitnodigingen, verkeersregelaars, beveiliging, papieren of electronische batches tot sms-stemmen, twitteren tijdens uw event: alles is mogelijk om uw gasten te ontvangen en tot de puntjes verzorgd door SwissServices. Alles voor een gastvrije en efficiente ontvangst van uw bezoekers.
Dagvoorzitters Of u nu voor bekende of onbekende namen gaat, met SwissServices bent u verzekerd van zeer professionele en optimaal voorbereide dagvoorzitters. Wij zorgen voor de juiste man of vrouw voor elke gelegenheid en doelgroep.
Styling / aankleding Meubels, bloemen, verlichting, signing en decoratie vormen de finishing touch. Ze kunnen zelfs het verschil maken wanneer u concept of thema van uw event tot in alle details doorvoert. SwissServices beschikt over een uitgebreid netwerk van creatieve stylisten en staat voor originele ideeën tegen scherpe tarieven.
Dj-bus Een dj draait vanaf het dak van een originele klassieke T1 Volkswagenbus en onthaalt uw gasten op een wel heel originele manier. Deze sfeermaker tovert gegarandeerd een glimlach op de gezichten en krijgt alle voetjes van de vloer!

Wilt u weten wat SwissServices voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.
Klik hier voor mijn contact gegevens.