SwissConnection
SwissConnection
  • Wat biedt Dimitri?
  • Inspiratie, nieuws & contact

SwissStrategy

Waar staat uw organisatie? Welke visie ligt daaraan ten grondslag? Hoe kan een event bijdragen aan de positionering van uw bedrijf? SwissStrategy helpt u deze vragen te beantwoorden. Ons bedrijfskundig- en organisatieadvies stoelt op 20 jaar kennis en ervaring, opgedaan in hogere managementfuncties in diverse zowel retailbedrijven als dienstenverlenende organisaties.

U kunt SwissStrategy inhuren als facilitator, strategisch adviseur bij beslissingen, brainstormsessies en meetings. Wij bieden u een coach, sparringpartner en strategisch adviseur voor organisatievraagstukken.

Wilt u weten wat SwissStrategy voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

“Ik houd van mensen. Van hun passies en hun drijfveren. Het geeft me een goed gevoel als ik verschillende mensen, organisaties, belangen en doelstellingen kan samenbrengen en win-win-situaties kan realiseren. Mijn bedrijfskundige expertise en mensenkennis komen samen in de projecten van SwissStrategy.” Dimitri van der Ark MBA, SwissStrategy